Spacer 20

ph_foto_14.gif

ph_foto_2.gif

KONTAKT

Peter Holst kan kontaktes på telefon 60 33 14 24.

Annette Ishøj kan træffes på telefon 60 64 92 05.

 

Det er også muligt at lægge en besked på vores telefonsvarere, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 

Endelig kan der sendes en e-mail til peter på ph@roisindet.dk

eller til Annette på

ai@roisindet.dk 

 

 

 

Vi har naturligvis tavshedspligt

Spacer 10

 

Kognitiv terapi kan afhjælpe langvarige tilstande af stress.

Kognitiv terapi går ud på at træne mennesker i at blive bedre til at undgå de negative og vanemæssige tankemønstre, der ofte ser ud til at holde liv i længerevarende tilstande af stress.
Klienterne lærer både at gennemskue, hvor meget deres egne tanker betyder for deres følelsesmæssige reaktioner på dagliglivets begivenheder samt at disse "egne tanker" ofte ved nærmere eftersyn viser sig at være urimelig negative og selvkritiske.

Kognitiv terapi kombineres som regel med adfærdsterapi, der direkte sigter på at lære mennesker bedre måder at tackle livets problemer på.
Man lærer altså både at tænke mere klart og optimistisk, men også at blive bedre i stand til at føre de optimistiske tanker ud i livet.


Sundhedsstyrerlsens retningslinier i forhold til genåbning af psykologklinikker på baggrund af  COVID-19

Kommunikationen omkring genåbningen af de liberale erhverv har på det seneste givet et uklart billede af, hvilke forhold der konkret er gældende for de enkelte områder, herunder psykologer.

Sundhedsstyrelsen har nu udarbejdet et notat hvor udgangspunktet er, at en gradvis øget aktivitet frem mod vanlig niveau i praksissektoren fortsat skal hvile på et dobbelt hensyn til både generelt at reducere smittespredning i samfundet, og mere konkret at reducere smitterisiko for den enkelte patient og sundhedspersonalet.

Spacer 10

Hasseris Bymidte 21 1.sal, 9000 Aalborg . Telefon 60 33 14 24 . ph@roisindet.dk

Copyright © Ro i Sindet 2013 | Design by Decor Web